the mark forums as read doesn't seem to work

All input, comments, and site suggestions here.<br />All Websites are constantly evolving works in progress, so fire away!

Moderators: Dale Ray, SrNupsen, Bluetooth, Jackanape

the mark forums as read doesn't seem to work

Postby Esstee » Thu Jun 02, 2005 12:49 am

Just thought I would drop a note on this.

I tested with with both ie and FF they both behave the same, it doesn't matter
what I do the forums always stay as read until I look at them or logout and
return.
User avatar
Esstee
 
Posts: 320
Joined: Thu Nov 25, 2004 4:13 pm
Location: Deep in some project

Postby kriko » Thu Jun 02, 2005 2:45 pm

You must have cookies disabled or something. The function works in my computer well, haven't heard about this problem from anyone else so it might be at your end. Check your firewall settings.
Kristjan aka. kriko
now a wireless expert
User avatar
kriko
 
Posts: 3328
Joined: Sat Feb 24, 2007 8:13 pm

Postby msbzdragn » Fri Jun 03, 2005 5:07 pm

Tested in FireFox 1.0.4 on WinXP SP2, and it worked just fine for me. :)
Michael R. Tomkins
Administrator, 'Unofficial Coranto / NewsPro Forums'

Mitsubishi Diamante Forum

Do NOT send me instant messages asking for Coranto help without me telling you explicitly to do so. You WILL be placed on ignore if you do so; I don't have time to provide personal tech support to every person who IM's me. Sorry!
User avatar
msbzdragn
 
Posts: 2397
Joined: Mon Mar 11, 2002 4:51 pm
Location: Oak Ridge, TN


Return to Coranto.org Site Development

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron