Add header?

Archive of notes and cross input on Dev versions of Coranto (1.25.1 and Older)

Moderators: Dale Ray, SrNupsen, Bluetooth, Jackanape

Add header?

Postby Mr Goats » Sun Oct 24, 2004 3:06 am

ok i just wanna put had a simple image at the top of my newspro that just says "news" how do i do so?
Mr Goats
 
Posts: 3
Joined: Sun Oct 24, 2004 3:04 am

Postby SrNupsen » Sun Oct 24, 2004 3:28 pm

Just put an img tag in your page before you include your news file.

SrNupsen
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Coranto is free software. I am available for custom work or troubleshooting.

http://www.sundaune.no - transkripsjon, webdesign, nettsider, tekstbyrå
http://www.vagbladet.no - satire, politikk, kultur, sport, nettavis
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
SrNupsen
 
Posts: 2229
Joined: Tue Jan 09, 2007 6:46 pm
Location: Nesodden, outside Oslo, Norway

Postby Mr Goats » Sun Oct 24, 2004 4:36 pm

i dont understand? what file do i put the tag in?
Mr Goats
 
Posts: 3
Joined: Sun Oct 24, 2004 3:04 am

Postby SrNupsen » Sun Oct 24, 2004 4:47 pm

The HTML page that your news are in. Or do you mean inside the Newspro interface?

SrNupsen
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Coranto is free software. I am available for custom work or troubleshooting.

http://www.sundaune.no - transkripsjon, webdesign, nettsider, tekstbyrå
http://www.vagbladet.no - satire, politikk, kultur, sport, nettavis
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
SrNupsen
 
Posts: 2229
Joined: Tue Jan 09, 2007 6:46 pm
Location: Nesodden, outside Oslo, Norway

Postby Mr Goats » Sun Oct 24, 2004 4:53 pm

i need to recode something i dont want it above each entry i just need it to stick at the top of the page. my news isnt on an html page i just use the txt file
Mr Goats
 
Posts: 3
Joined: Sun Oct 24, 2004 3:04 am

Postby SrNupsen » Sun Oct 24, 2004 5:11 pm

OK, but then you need to put it inside a html page. Search for "includes" or something similar (or read the tutorials in the Q&A section) for info on how to include the text file into your page.

Or you can use a template (I have never used Newspro, so I don't know if they work the same as in Coranto)

SrNupsen
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Coranto is free software. I am available for custom work or troubleshooting.

http://www.sundaune.no - transkripsjon, webdesign, nettsider, tekstbyrå
http://www.vagbladet.no - satire, politikk, kultur, sport, nettavis
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
SrNupsen
 
Posts: 2229
Joined: Tue Jan 09, 2007 6:46 pm
Location: Nesodden, outside Oslo, Norway


Return to Coranto Development Archives -- 1.25.1 and Older

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron