Daily Archiving is not working! Help please?

Is Coranto not working properly for you? Here's where to ask for support help; for best results, follow these steps:
  • - Check your core/addon documentation for possible solutions
  • - Search these forums for similar problems that have already been solved
  • - If you're still stumped, check out THIS TOPIC, and post your question in this forum!!

Moderators: Spunkmeyer, Dale Ray, SrNupsen, Bluetooth, Jackanape

Daily Archiving is not working! Help please?

Postby Jacktionman » Fri Sep 08, 2006 4:35 pm

I was wondering if anyone could help me out; I'm trying to make a site for my University vido blog -

http://www.lasveles.com/back/news.html

but I can't seem to get the pages to archive. They are made into archives, but the archive link page won't show more than the first entry. I can tell this is some kind of rooky mistake but I don't know what i've done wrong?

I also know there's no coranto link as-yet, there will be as soon as I launch the site at it's proper address when I leave.

Can anyone help?

Thanks!
Jacktionman
 
Posts: 2
Joined: Fri Sep 08, 2006 4:30 pm

Postby Parahead » Mon Sep 11, 2006 6:01 pm

Have you done a full rebuild?
Yes, I am still around...
www.parahead.com/coranto/
User avatar
Parahead
 
Posts: 4837
Joined: Fri Jan 12, 2007 8:54 pm
Location: Stockholm - Sweden

Postby Jacktionman » Tue Sep 12, 2006 9:14 pm

Full Rebuild? I tried before and it didn't do anything, I tried just now on your advice and still no luck. I'm at the stage where i'm willing to give anyone access to see what's up, because there's no point having it in this state.
Jacktionman
 
Posts: 2
Joined: Fri Sep 08, 2006 4:30 pm


Return to Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron