Coranto error - color

Is Coranto not working properly for you? Here's where to ask for support help; for best results, follow these steps:
  • - Check your core/addon documentation for possible solutions
  • - Search these forums for similar problems that have already been solved
  • - If you're still stumped, check out THIS TOPIC, and post your question in this forum!!

Moderators: Spunkmeyer, Dale Ray, SrNupsen, Bluetooth, Jackanape

Coranto error - color

Postby Mpessoa » Mon Jan 29, 2007 5:05 pm

Dear all,

I'm having a problem with my coranto. It seems like some error occur, as you can see in the picture below, my Coronto lost it's default color.

Image

Look now how loks like my Main Page.

Image

What should I do to resolve this?

Best regards,
Marcelo Pessoa
http://www.mvp.adv.br/
Mpessoa
 
Posts: 10
Joined: Fri Jan 19, 2007 4:55 pm
Location: Brazil

Postby Jackanape » Mon Jan 29, 2007 5:30 pm

It looks like you're using an addon that allows you to change your Coranto layout...Facelift, perhaps? You've probably lost or changed
a setting therein.

If not, you could have your browser set to use NO styles...but I think I was right the first time. Can you give more info?

Either way, we expect 1.25 to be out any day now, and I would recommend upgrading as soon as possible.
User avatar
Jackanape
 
Posts: 632
Joined: Tue Jan 09, 2007 12:15 am
Location: Capitol of the Great State of New York

Postby SrNupsen » Mon Jan 29, 2007 6:13 pm

This is the nsettings bug.

Could you please compare the sizes of files nsettings.cgi and nsbk.cgi? If nsbk.cgi is greater, then:

1) DO A BACKUP!!!
2) Copy nsbk.cgi to nsettings.cgi

And see if that works.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Coranto is free software. I am available for custom work or troubleshooting.

http://www.sundaune.no - transkripsjon, webdesign, nettsider, tekstbyrå
http://www.vagbladet.no - satire, politikk, kultur, sport, nettavis
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
SrNupsen
 
Posts: 2229
Joined: Tue Jan 09, 2007 6:46 pm
Location: Nesodden, outside Oslo, Norway

Postby Mpessoa » Mon Jan 29, 2007 7:39 pm

Yes, nsbk.cgi is greater, then nsettings. I did copy but it didn't work out.

Yes I use facelit. I have disable it but still not showing the colors.

I don't know what is happen.
Marcelo Pessoa
http://www.mvp.adv.br/
Mpessoa
 
Posts: 10
Joined: Fri Jan 19, 2007 4:55 pm
Location: Brazil

Postby SrNupsen » Mon Jan 29, 2007 10:48 pm

You sure you copied nsbk.cgi TO nsettings.cgi, so that you now have two copies of what was earlier nsbk.cgi?

Could you check if your server is running low on disk space? It might have caused truncation of nsettings.cgi again.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Coranto is free software. I am available for custom work or troubleshooting.

http://www.sundaune.no - transkripsjon, webdesign, nettsider, tekstbyrå
http://www.vagbladet.no - satire, politikk, kultur, sport, nettavis
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
SrNupsen
 
Posts: 2229
Joined: Tue Jan 09, 2007 6:46 pm
Location: Nesodden, outside Oslo, Norway

Postby Mpessoa » Tue Jan 30, 2007 1:42 pm

SrNupsen wrote:Could you check if your server is running low on disk space? It might have caused truncation of nsettings.cgi again.


Ok, I have alredy checked it, and it is not out of space.
Marcelo Pessoa
http://www.mvp.adv.br/
Mpessoa
 
Posts: 10
Joined: Fri Jan 19, 2007 4:55 pm
Location: Brazil

Postby Dale Ray » Sun Feb 11, 2007 8:14 am

Mpessoa,

Any update on your problem?
Dale Ray
User avatar
Dale Ray
 
Posts: 1001
Joined: Sun Jan 19, 2003 6:02 pm
Location: NW Indiana


Return to Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron