Links not displaying correctly

Is Coranto not working properly for you? Here's where to ask for support help; for best results, follow these steps:
  • - Check your core/addon documentation for possible solutions
  • - Search these forums for similar problems that have already been solved
  • - If you're still stumped, check out THIS TOPIC, and post your question in this forum!!

Moderators: Spunkmeyer, Dale Ray, SrNupsen, Bluetooth, Jackanape

Links not displaying correctly

Postby Stoneage » Thu Feb 07, 2008 3:55 pm

I have a profile that is not displaying a link correctly, and I am really perplexed over this one. Here's what I have:

Style =
Code: Select all
<a href="<Field: CustomField_featured_url>"<Field: CustomField_featured_url_title></a>


Information submitted =
Code: Select all
featured_url: http://www.domainname.com/
featured_url_title: Some Title Here


Resulting code generated =
Code: Select all
<a href="<a href="http://www.domainname.com/">http://www.domainname.com/</a>"Some Title Here</a>



I've turned off automatic link parsing in the Change Settings. and have also set the field itself to not parse links. I can't understand why Coranto is doing this. I am wondering if one of my Coranto files is corrupt, but I don't know which one to be looking at.

Does anyone have any clues or suggestions?

Thank you in advance.
Deborah

[/code]
Stoneage
 
Posts: 52
Joined: Fri Jan 12, 2007 1:07 am
Location: Maine, USA

Postby SrNupsen » Thu Feb 07, 2008 6:04 pm

You might to open and resave the style and/or resubmit the newsitem. Try that.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Coranto is free software. I am available for custom work or troubleshooting.

http://www.sundaune.no - transkripsjon, webdesign, nettsider, tekstbyrå
http://www.vagbladet.no - satire, politikk, kultur, sport, nettavis
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
SrNupsen
 
Posts: 2229
Joined: Tue Jan 09, 2007 6:46 pm
Location: Nesodden, outside Oslo, Norway

Postby Stoneage » Thu Feb 07, 2008 6:11 pm

I resubmitted the item and all is well! (What a relief!)

The entry field viewed in Modify had an extra copy of the url appended to it. I think the issue was that I had not turned off the automatic link parsing before I made the first entry. Once the extra url was there in the news item entry, it stayed, until I deleted it.

Thank you so much for your help.
Deborah
Stoneage
 
Posts: 52
Joined: Fri Jan 12, 2007 1:07 am
Location: Maine, USA

Postby SrNupsen » Thu Feb 07, 2008 7:00 pm

What happens is actually this:

- You submit a news item. Since parse links is ON, the item is saved without the <a href part.
- You turn OFF parse links. Coranto then hard codes the <a href part into newsdat.txt and you have to remove it manually.

I had some headaches over this in the past, too :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Coranto is free software. I am available for custom work or troubleshooting.

http://www.sundaune.no - transkripsjon, webdesign, nettsider, tekstbyrå
http://www.vagbladet.no - satire, politikk, kultur, sport, nettavis
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
SrNupsen
 
Posts: 2229
Joined: Tue Jan 09, 2007 6:46 pm
Location: Nesodden, outside Oslo, Norway


Return to Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot], Yahoo [Bot] and 1 guest

cron